Haalbaarheidsonderzoek uitbreiding hockey start 2 juli

2 juli start het haalbaarheidsonderzoek wijksportpark Roomburg waarvoor verschillende belangengroepen zijn uitgenodigd. Het onderzoek duurt voort tot eind 2018 en resulteert in een advies aan B&W en de Gemeenteraad. Lees er meer over in de brief van de Gemeente. De Vrienden van het Roomburgerpark zijn uitgenodigd en zullen uiteraard van de partij zijn.

Eerder berichtten we dat de VVE Moddermanstraat Oppenheimstraat Burggravenlaan en de VVE Moddermanstraat 1-83 niet waren uitgenodigd terwijl ze wel deelnamen aan de vorige start van het onderzoek in december 2017. Dit bleek niet te kloppen. De Gemeente heeft ze nogmaals uitgenodigd.

In de brief valt ons tot slot op dat de VVE’s van de om het park liggende liggende appartementencomplexen niet worden genoemd als belanghebbende partij. Betekent dit dat het zelfstandige belang van de direct omwonenden niet wordt erkend? We zullen zien.

 

3 gedachtes over “Haalbaarheidsonderzoek uitbreiding hockey start 2 juli”

  1. Als bewoner van de Moddermanstraat vind ik het een slechte zaak dat onze stem hierin niet wordt gehoord!
    Ik ben tegen uitbreiding van de hockey velden. Dit omdat het ten kosten gaat van ons park . Uitbreiding betekent ook meer overlast in de wijk. Parkeeroverlast!!! Laat de hockey ergens anders gaan uitbreiden. Een deel van het velden laten gebruiken door de scholen in de wijk. Kleine uitbreiding voor de tennisvereniging en rest park voor voetbalveld/ basketbalveld voor jeugd in de wijk. Beweging stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *