4 gedachtes over “Extra veld en ook nog meer groen in nieuw Roomburgerpark”

 1. Ook Nieuw Roomburgpark heeft dit krantenartikel op zijn facebookpagina geplaatst. Ze schrijven:
  “Extra veld én ook meer groen in nieuw Roomburgerpark – Leids Nieuwsblad 27-06-2019
  Naast een extra veld én groen bevat het plan van Nieuw Roomburgpark ook onderdelen als leefbaarheid, verkeerscirculatie, parkeerdruk en geluids- en lichtoverlast. Al deze elementen kunt u terug vinden op de website van het Nieuw Roomburgpark – open park voor de wijk.
  ☑ Zie ook: http://www.nieuwroomburgpark.nl

  Als je dan op de link klikt zie een verhaal waarin ook nog steeds over een veld aan de Cronesteinkade wordt gesproken. En als je naar de situatietekening kijkt voor het Roomburgerpark zie je dat het extra veld langs de Kanaalweg ligt in het parkgedeelte. De vijver is verkleind en verplaatst. Direct onder de tekening kun je op de button klikken om dit plan te steunen.

  Deze voorstelling en interpretatie van wat er op 20 juni is besloten door de gemeenteraad vind ik nogal verontrustend. En het doet een behoorlijke aanslag op mijn vertrouwen op het proces dat nu gaat starten.

  1. Het lijkt er een beetje op dat Nieuw Roomburg gewoon vasthoudt aan de door deze groep zelf ontworpen opzet van plannen, alsof er sinds 20 juni geen nieuwe situatie is ontstaan. Dat lijkt ook het geval te zijn met het artikel in het leids nieuwsblad. De raad wil duidelijk een extra hockeyveld, maar alleen als aan een aantal eisen is voldaan. Daar moet nu een inrichtingsplan voor komen.

 2. Het gaat om meer dingen dan alleen groen en een extra veld. Het gaat om geluids-, verkeers-, parkeer- en licht overlast.

  Dat wordt steeds vergeten. Voor het gemak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *