Sport en bewegen

Kunnen sporten “om de hoek” is erg prettig. Maar uitbreiding van de tennisclub lijkt mij niet zinnig gezien de afname van het aantal leden. Indien de tennisclub toch wordt aangepakt: dan heel graag banen die ook in de winter bespeelbaar zijn zodat niet uitgeweken hoeft te worden naar andere clubs en Roomburg 5 maanden van het jaar stil ligt. Wat betreft hockey: liever geen uitbreiding van het aantal velden maar de grootste overlast is volgens mij de parkeeroverlast: zonder fatsoenlijke parkeerplaats zal dit een probleem blijven voor de direct aanwonenden. Ik ben dus voor een parkeergarage. Ook de lampen die in de winter de velden verlichten zijn storend. Hockey midden in een woonwijk kan eigenlijk niet.

Een gedachte over “Sport en bewegen”

  1. Eens met de winteropenstelling van de tennisclub. Voor het eerst in jaren heeft de tennisclub minder leden. Dat wil niet zeggen dat er geen behoefte is voor ouderen of minder validen. Dan heb je net als met wintertennis een wat andere ondergrond nodig. Dus een mooie aanvulling op de herinrichting van het park.
    Parkeren is een probleem, vooral van bezoekende teams. Clubs kunnen misschien meer doen om leden te stimuleren met de fiets te komen.
    Niet eens dat hockey (of iedere andere sport niet in de wijk kan liggen. Wanneer we echt willen dat kinderen uit de achterbankgeneratie komen moeten sport en spel juist in de woonwijk liggen. En ik ben het volledig met je eens dat de verlichting naar led toe moet om licht vervuiling te verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *