Idee van een betrokken buurtouder

Van een betrokken buurtouder die liever anoniem wil blijven kregen we onderstaand idee toegezonden. Wil je ook iets delen dat bijdraagt aan een groen en toegankelijk park mail dan roomburgerpark@outlook.com

Idee

Hallo Bert,

Via een van onze kinderen die gaat studeren, kregen wij informatie over studentensportverenigingen in Leiden. Zo kwam ik erachter dat er een Leidse Studenten Hockeyclub is (genaamd Thor) met een eigen hockeyveld bij de Einsteinweg. Op de website van Thor kun je zien dat zij daar alleen in de avond trainen. Ik vroeg mij dus af, of er niet een samenwerking mogelijk is met die club. Misschien kan het veld overdag gebruikt worden voor jeugdtrainingen van Roomburg?

Ik weet niet of dit een reeële optie is. Misschien is het veld overdag allang in gebruik bij anderen. Maar ik heb dit idee nog niet voorbij horen komen in alle discussies, dus ik geef het toch maar aan je door.

Zie: http://www.lshthor.nl/

Groeten,

Een gedachte over “Idee van een betrokken buurtouder”

  1. Dat is al heel lang zo!
    En dat ze best willen samen werken is ook bekend. Want de clubs willen die studs ook weer graag op hun hockeyclubs hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *