3 gedachtes over “Beste stuurlui staan aan wal?”

  1. Geachte mevrouw,
    Als voormalig hockeymoeder, vrijwilliger en lid van verdienste van jullie buren Alecto, verbaas ik mij over het onsportieve gehalte van dit bericht.

  2. De laatste oproep om zelf een buurtenquete uit te zetten waarbij aangegeven wordt “wel graag met objectieve vraagstelling” is in dit geval een lachtertje;

    Even om aan te geven HOE men met de petitie langs de deur is gegaan; Bij aangeven dat je de petitie niet wilde tekenen, werd men zeer boos (!) aan de deur. Niet alleen bij mij, maar ook bij veel andere wijkbewoners die ik inmiddels heb gesproken.

    Sowieso vraag ik mij af in hoeverre deze petitie “als geldig wordt verklaard” op het moment dat de vraag gesteld wordt: “Ben je voor groen of voor plastificeren in het Roomburgerpark?” Wie antwoord er dan met plastificeren, niemand toch?? En hop, weer een handtekening erbij. Ook het aantal plekken waar de petitie heeft gelegen (digitaal, langs de deur, bij apotheken, voor “de Digros”, zelfs bij een huisarts…) i.c.m. de vraagstelling zorgt m.i voor een bulk aan ongeldige’ handtekeningen (!). Niemand zal voor plastificeren zijn, wel voor een breder plan waarin groen minimaal zoveel terug komt als nu aanwezig is i.c.m. een sociaal maatschappelijk belang/ sportbelang.

    M.i. is het nu tijd voor de volgende fase, de ontwerpfase!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *