Behoud voor iedereen

Auteur / maker : JG

Het park moet zijn huidige oppervlak en functies behouden. De uitbreiding voor de sportclubs komt slecht een hele kleine groep ten goede. Het park heeft een veel bredere functie en die moet niet verloren gaan door megalomane uitbreiding aspiraties. De directe omwonenden en gebruikers zijn de grootste belanghebbenden in deze!
Groen is belangrijk in de stad voor mens, dier en milleuen daar moet je van afblijven!

Een gedachte over “Behoud voor iedereen”

 1. De gemeente is met de realisatie van het Singelpark voortreffelijk bezig met meer groenbelving in de stad.
  Helaas zal die beleving voor onze wijk kleiner worden, waar zoals bekend het minste openbare(!!!) groen van Leiden te vinden is, bij uitbreiding van hockey- en tennisvelden in het
  Roomburgerpark!
  Bij uitbreiding van sportvelden in het park zal er vooral ‘s-avonds en in het weekend (en door de nog steeds bestaande mogelijkheid van grondgebonden woningen op het Lorentzschoolspeelplein) voor de bewoners van de Asserstraat en omgeving extra overlast ontstaan door een wagenpark!
  Vanaf het appartementengebouw aan het Van Vollenhovenplein is goed te zien hoe prachtig het park met de vijver er uit ziet!
  Laat het park dan ook gezien de nu al optredende klimaatverandering in de nabije toekomst, een groene oase voor de omringende (vooral appartements-) bewoners blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *